Inter i Napoli postigli dogovor o transferu Mattea Politana?

Pišu brojni italijanski mediji

Inter i Napoli postigli dogovor o transferu Mattea Politana?

Inter i Napoli su navodno postigli dogovor o transferu Mattea Politana, dok se danas i sam igrač složio sa prelaskon na San Paolo.

26-godišnji krilni fudbaler nije dijelom planova Antonija Contea, pa već neko vrijeme traži novu sredinu.

Prošle sedmice je bio na korak od transfera u Romu, navodno je obavio i ljekarske preglede, ali je Inter zaustavio sve u zadnji čas. Inače, trebala je to biti razmjena dva kluba, Politano za Spinazzolu.

Napoli se potom uključio u priču sa svojom ponudom. Navodno je Napoli predložio dovođenje Politana na posudbu do kraja sezone sa obavezom otkupa ugovor za ukupno 25 miliona eura.

Sada italijanski mediji saopštavaju da je postignut dogovor između Napolija i Intera, ali i da je sam igrač zainteresovan za transfer u redove kluba sa San Paola.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, sada Politano treba dogovoriti lične uslove sa Napolijem.

Sky Sport Italia piše i da bi u čitav dogovor mogao biti uključen Fernando Llorente koji bi mogao put Intera.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi