Inter ostaje bez Lukakua? Novi klub se uključio u utrku za Belgijanca, kontakti već uspostavljeni
Napoli također želi napadača Manchester Uniteda

Nerazzurri bi mogli skupo platiti svoje odugovlačenje

Inter ostaje bez Lukakua? Novi klub se uključio u utrku za Belgijanca, kontakti već uspostavljeni

S. Pašalić

Već dugo vremena se piše o dolasku Romelua Lukakua i Edina Džeke u Inter, ali još uvijek nema konkretnog dogovora oko ovih transfera.

Lukaku je velika želja trenera Nerazzurra Antonija Contea, a i sam Belgijanac je izjavio kako bi volio zaigrati u Seriji A i također sarađivati sa Conteom.

Ipak, Inter je slao već nekoliko ponuda Manchester Unitedu, ali je engleski tim sve te ponude odbijao.

Razlog je što United želi odmah dobiti 70 miliona eura za Lukakua, ali Interu to ne odgovara pa je slao razne ponude koje su uključivale i posudbu, ali Crveni đavoli ne žele popustiti.

Cijela priča se odužila, a prema posljednjim informacijama Inter bi na kraju mogao i ostati bez sjajnog napadača.

Naime, italijanski mediji pišu da je Napoli ušao u utrku za Lukakua te da je predsjednik ovog kluba Aurelio De Laurentiis već kontaktirao agenta igrača Uniteda.

Lukaku je prošle sezone za Manchester United odigrao 45 utakmica u svim takmičenjima i postigao je 15 golova.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi