Vlasnici povukli grozan potez, navijači Intera u panici: Šta će nakon svega biti s Džekom?
Interovi vlasnici digli ruke od kluba.

Nije dobro stanje u Interu

Vlasnici povukli grozan potez, navijači Intera u panici: Šta će nakon svega biti s Džekom?

Eldar Ganibegović

U toku je zimski prijelazni rok. Dok neki klubovi nemilice troše na igrače koji tek treba da se pokažu kao pojačanja (čitaj Chelsea), nekima je puno da izdvoje i jedan jedini euro.

Takva je situacija u viceprvaku Italije, ekipi Intera, koji u januaru neće dobiti nikakve prinove u igračkom kadru.

Iako je tim Milana nedavno osvojio Superkup Italije, nakon pobjede sa Milanom rezultatom 3:0 , investitori imaju velike finansijske probleme, što se odrazilo i na transfer budžet.

Kako prenose italijanski mediji, tim koji vodi Simone Inzagi neće dobiti ni jedini euro za prijelazni rok koji je u toku. 

Dvije kineske kompanije koje zajedno posjeduju više od 99 posto dionica kluba, Suning Holdings Group i LionRock Capital, više ne žele dalje investirati.

Naime, milanski klub je stavljen na prodaju od jeseni prošle godine, ali trenutno nije pronađen kupac koji bi platio oko milijardu eura, koliko je tražila sadašnja uprava.

Oglasi

Vidjet ćemo šta će nakon svega biti s Interom, no jasno je da iz ove perspektive budućnost ne izgleda baš svijetla.

Najavljuju se odlasci nekih igrača, a naročito se spominje odlazak Milana Škriniara u PSG.

Ono što zanima nas u Bosni i Hercegovini svakako jeste i status Edina Džeke koji je najbolji igrač Intera iako će 17. marta napuniti 37 godina.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Svojim igrama na terenu i doprinosu rezultatima je svakako zaslužio novi ugovor, no pitanje je koliko njega zanima sada da ga produži, a ističe mu ovog ljeta.

Nakon što je osvajao titule prvaka Njemačke i Engleske, sigurno bi Edin to htio učiniti i u Italiji gdje je već sedam i po godina, a pitanje je da li će to moći učiniti s Interom.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hamdi kurtes
Klocina u penziju.
2 11
Kugla
Ja neznam po cemu je on najbolji u Interu Martinez je izmislio fudbal za njega a ovaj stokaze klocina u penziju je u pravu
0 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije