Inter se ponovo prodaje

Italijanski mediji javljaju

Inter se ponovo prodaje

A. Čaušević

Inter bi ponovo mogao promijeniti vlasnika izvještavaju italijanski mediji. 

Koronavirus je jako pogodio kompaniju Suning koja je većinski vlasnik popularnih Nerazzurra.

Prema izvještajima s Apenina Kinezi su do sada isplatili samo dvije plate za ovu sezonu, a cilj tokom zime će biti prodaja igrača, a nova pojačanja neće stići.

La Stampa piše kako bi već do kraja sezone Inter trebao promijeniti većinskog vlasnika što bi značilo bržu prodaju od očekivane.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pregovori Suninga da dionice proda engleskom fondu BC Partners već traju, a kineska komponenta bi trebala zadržati 31 % dionica.

Inače, Suning je Inter kupio 2016. godine od Erika Thohira.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi