Simone Inzaghi logično odlučio po pitanju Edina Džeke

Vratit će se u prvih 11

Simone Inzaghi logično odlučio po pitanju Edina Džeke

Eldar Ganibegović

Torino i Inter večeras igraju utakmicu 29. kola italijanske Serije A.

Utakmica na Olimpijskom stadionu u Torinu trebala bi biti povratnička u prvu postavu za kapitena reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Kako javljaju italijanski mediji, Simone Inzaghi će na teren poslati sljedećih 11 igrača:

Handanović; D'Ambrosio, Skriniar, Bastoni; Dumfries, Barella, Vecino, Calhanoglu, Perišić; Džeko, Lautaro.

Džeko će se tako vratiti u početni tim Intera nakon što je presjedio pirovu pobjedu svog tima od 0:1 na Anfieldu, koji je tako ispao u osmini finala Lige prvaka s ukupnih 2:1.

Interu gori pod nogama i mora pobijediti kako bi ostao u trci s Milanom i Napolijem za titulu prvaka Italije. Milan je prvi sa 63 boda, 60 ima drugi Napoli, a Inter je reći s 58 uz dvije utakmice manje.

Torino bi utakmicu trebao početi u sljedećem sastavu:

Berisha; Djidji, Bremer, Rodriguez; Singo, Lukić, Mandragora, Vojvoda; Pobega, Brekalo; Belotti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Torino je na 11 mjestu s 34 boda i teško da može do Evrope, a teško i do Serije B s obzirom na to da imaju 12 bodova više od Venezije koja je prva u opasnoj zoni, tako da će za njih ostatak takmičenja u Seriji A biti prestiža radi.

Utakmica Torino - Inter počinje od 20:45.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Profesor9
Reci Džeko da te boli noga nek mu igra Sančez
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi