Ipak je istina: Mourinho potvrdio da ga je Ronaldo pozvao da preuzme Juventus
Mourinho smatra da ga navijači Juventusa ne vole, ali Ronaldo je imao rješenje i za to

Portugalac otkrio kako je tekao razgovor sa njegovim bivšim igračem

Ipak je istina: Mourinho potvrdio da ga je Ronaldo pozvao da preuzme Juventus

S. Pašalić

Massimiliano Allegri je nakon pet sezona napustio Juventus.

Odmah nakon odlaska trenera koji je donio Staroj dami pet titula prvaka u Italiji krenulo se sa pričom o potencijalnim kandidatima za nasljednika Allegrija.

Jedan od najozbiljnijih kandidata za preuzimanje Juventusa je Jose Mourinho koji je u decembru napustio Old Trafford i od tada nije imao trenerski angažman.

Jose Mourinho nagovijestio je da ga je Cristiano Ronaldo zamolio da ovog ljeta preuzme Juventus.

Mediji u Italiji su pisali kako je Ronaldo rekao upravi Juventusa da dovede Mourinha u klub nakon odlaska Massimiliana Allegrija.

I sada je Mourinho dolio ulje na vatru, izjavivši kako ga je jedan od njegovih bivših igrača zaista zamolio da preuzme klub iz Torina ovog ljeta.

Mourinho je rekao BeIN Sportsu: "Jedan od igrača s kojim imam odličan odnos, igra za ekipu i rekao mi je: ' Trebao bi doći sljedeće sezone', a ja sam mu rekao: 'Oni me ne vole' "

"On je zatim dodao: 'Pobijedi u tri meča i oni će te zavoliti' ", dodao je Mourinho.

Izjave Portugalca su se odnosile na njegov loš odnos sa navijačima Juventusa u vrijeme dok je on bio trener Intera, a i kada je posljednji put s Manchester Unitedom gostovao u Torinu izazvao je incident.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Syr
ne vole ga ni u Sportingu, Benfici..a i tamo igraca ima sa kojima ima odlican odnos..ne vole ga ni u Milanu..i td..nigdje nije spomenut ni Ronaldo ni Juventus.
1 0
forza_juve
Bla bla
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi