Ipak nema razloga za brigu: Ronaldo odradio "normalan trening"

Trebao bi biti na raspolaganju Allegriju za meč sa Napolijem

Ipak nema razloga za brigu: Ronaldo odradio "normalan trening"

Italijanski mediji danas saopštavaju da bi Cristiano Ronaldo ipak trebao proći preglede medicinskog tima Juventusa i dobiti "zeleno svjetlo" za utakmicu protiv Napolija.

Špekulisalo se da bi Ronaldo mogao propustiti gostovanje u Napoliju ove nedjelje zbog problema sa skočnim zglobom, ali je Juventus saopštio da je Portugalac danas normalno trenirao sa ostatkom ekipe.

Ipak, treba pričekati konačnu odluku ljekarske ekipe i stručnog štaba Stare dame, s obzirom da lider Serije A Juventus trenutno ima 13 bodova više u odnosu na drugoplasirani Napoli, a da ga uskoro očekuje težak izazov u revanšu osmine finala LP. Podsjetimo, Juvenuts ima zaostatak od dva gola iz prvog meča sa Atletico Madridom.

Inače, Sky Sport Italia je nešto ranije špekulisao da su male šanse da će Ronaldo nastupiti na San Paolu predstojećeg vikenda.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vjerovali ili ne, Juventus nije favorit na San Paolu, a kladionica MOZZART je spremila odlične kvote za ovaj duel!

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi