Ivan Perišić ni slutio nije kakvu reakciju će izazvati objavom na Instagramu, Italijani bruje o tome
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Igrač Hajduka se oglasio pred veliki gradski derbi

Ivan Perišić ni slutio nije kakvu reakciju će izazvati objavom na Instagramu, Italijani bruje o tome

Endin Čaušević

Hajduk je pobjedom na gostovanju kod Slaven Belupa konačno prekinuo crnu seriju u prvenstvu, a u Koprivnici zaigrao je i Ivan Perišić. Upravo se Perišić našao jutros u centru pažnje javnosti zbog storyja koji je objavio na Instagramu.

Hajduk je zbog poraza koje je upisao u posljednjih mjesec dana ostao bez šansi da osvoji titulu prvaka Hrvatske što je uzdrmalo situaciju na Poljudu, te je došlo do nekoliko značajnih promjena u klubu.

No, pored svih tih poraza koje je upisao Hajduk čini se da je jedina svijetla tačka bio povratak Ivana Perišića koji je zaigrao po prvi put nakon više od pola godine i teške povrede koljena.

Perišić šansu dobija većinom s klupe kako bi lagano ulazio u formu i jasno je da ne žele ni Hajduk, a ni sam Perišić previše da rizikuju kako bi on bio spreman za Evropsko prvenstvo ovog ljeta.

Iskusni fudbaler igrao je i u subotu na gostovanju protiv Slaven Belupa gdje je Hajduk slavio s minimalnih 1:0, a Perišić je na teren ušao u 66. minuti i proveo je u igri nekih pola sata.

Upravo Perišić našao se jutros u centru pažnje hrvatskih, ali i italijanskih medija nakon što se oglasio na Instagramu.

Oglasi

Poznato je da je fudbaler Hajduka proveo neke od najboljih sezona svoje karijere u dresu Intera iz kojeg je prije dvije godine otišao u Tottenham što nije bio baš tako dobar potez.

Jasno je da Inter ima posebno mjesto u Perišićevom srcu, a to je reprezentativac Hrvatske pokazao objavom na Instagramu.

Naime, večeras se na San Siru igra veliki gradski derbi između Milana i Intera, te je perišić svoj story posvetio upravo klubu u kojem je igrao u fantastičnoj formi i bio prvak Italije.

"Idemo! Sretno momci", napisao je Perišić uz fotografiju kada je dao gol na velikom gradskom derbiju, a njegova objava oduševila je navijače Intera.

Oglasi

Perišić je u Inter stigao na ljeto 2015. godine iz Wolfsburga za 19 miliona eura, a jednu sezonu proveo je u Bayernu na posudbi kada je s ovim klubom postao prvak Evrope.

Potom se vratio na Meazzu gdje je bio još dvije sezone i kada se očekivalo da produži ugovor s Interom on je otišao u Tottenham što je bio ogroman promašaj za njega.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj 35-godišnjak je u dresu Intera odigrao ukupno 254 utakmice, dao je 55 golova i upisao 49 asistencija. Pored Scudetta s Interom je osvojio Kup i Superkup Italije.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti