Dok su Hrvati igrali protiv Armenije Ivan Rakitić objavio fotografiju koja je sve oduševila

Susret nekadašnjih saigrača

Dok su Hrvati igrali protiv Armenije Ivan Rakitić objavio fotografiju koja je sve oduševila

Endin Čaušević

Hrvatski veznjak Ivan Rakitić u posljednje vrijeme reprezentativne pauze provodi kako bi se družio s porodicom i prijateljima jer je odlučio da se oprosti od reprezentacije Hrvatske. Dok su Vatreni jučer igrali u Jerevanu on se našao u centru pažnje zbog fotografije koju je objavio na Instagramu.

Hrvatska je jučer uspjela da dođe do tri boda na neugodnom gostovanju u Jerevanu jer je pobijedila domaćina Armeniju sa miminalnih 1:0.

Tri boda gostima donio je Andrej Kramarić golom u 13. minuti, no pobjeda Hrvatske mogla je biti dosta ubjedljivija jer je nevjerovatno šta su izabranici Zlatka Dalića uspjeli da promaše na ovom meču.

No, tokom utakmice u centru pažnje našao se nekadašnji hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić koji se oprostio od dresa nacionalnog tima prije tri godine, a sada uživa u reprezentativnim pauzama.

Rakitić nema obaveza oko reprezentacije i ove pauze koristi kako bi se družio s porodicom i prijateljima, a jučer je sreo svog nekadašnjeg saigrača i objavio je fotografiju koja je sve oduševila.

Oglasi

Naime, Rakitić je "naletio" na Xavija Hernandeza s kojim je nekada igrao u Barceloni, te je odlučio da se fotografiše sa trenutnim trenerom katalonskog kluba i fotografiju je objavio na Instagramu.

Ova fotografija izazvala je oduševljenje navijača Barcelone, dok pristalice Seville za koju igra Rakitić nisu bili previše oduševljeni objavom svog veznjaka.

"Poseban susret", napisao je Rakitić uz fotografiju sa Xavijem.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Fotografija je za kratko vrijeme dobila preko 121.000 lajkova i lavinu komentara navijača Barcelone.

Rakitić je u dresu reprezentacije Hrvatske odigrao 106 utakmica i zabio je 15 golova. Bio je dio ekipe koja je osvojila srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji prije pet godina.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti