"Klub zaradi mnogo novca, ja potpišem za Real Madrid i svi sretni"

Ivan Toney se otvoreno nudi Kraljevima

"Klub zaradi mnogo novca, ja potpišem za Real Madrid i svi sretni"

A. Čaušević

Real Madrid je najpoželjniji klub za igrati, a dosta je sjajnih fudbalera koji se otvoreno nude popularnim Kraljevima. Među njima je i dečko koji već neko vrijeme briljira u Premiershipu.

Zvučao ozbiljno ili ne, ali napadač Brentforda, Ivan Toney je otvoreno pozvao na svoj transfer u Real Madrid što se iz trenutne perspektive čine nemogućim.

Toney (28) ima ugovor s Brentfordom do 2025. godine, ali menadžer ovog kluba Thomas Frank već je priznao da će engleski tim zaraditi ozbiljan novac na Englezu tokom ljetnog prijelaznog roka.

Sjajni napadač je odradio suspenziju od osam mjeseci zbog kršenja pravila FA-a o klađenju na fudbalske utakmice pošto je zabilježeno da je imao čak 232 uplate.

"Relativno je očito da će Ivan Toney vjerovatno biti prodan ovog ljeta", rekao je Frank za Sky Sports te nastavio:

Oglasi

"Također znamo koliko on vrijedi. Mislim da trenutno nema puno napadača na svijetu koji su bolji od njega", dodao je.

Sada je svoju budućnost odlučio prokomentarisati i sam Toney koji je kazao da će ni manje ni više potpisati za Real Madrid.

"Šta će se desiti ovog ljeta? Brentford će me prodati i zaraditi mnogo novca, ja ću preći u Real Madrid i svi će biti sretni", rekao je Englez.

Brentford za svoju najveću zvijezdu želi više od 100 miliona eura, ali teško je vjerovati da je fudbaler poznat po odličnom izvođenju penala i u bilo kakvim planovima Real Madrida.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kraljevima će se pridružiti mladi Endrick kao i Kylian Mbappe, dok su i timu već Viniciusu i Rodrygo i teško je vjerovati da će Los Blancosi krenuti po Toneya.

Također vijesti iz Španije govore da će Real otkupiti Joselua koji je trenutno na posudbi pa šanse da Toney završi na Bernabeuu praktično ne postoje.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1620593935
Ja sam veliki fan Reala ali priznajem da me dosta puta bude sramota sto navijam za klub koji sudije guraju vec 35 godina tj. od kako znam za sebe.
0 0
ubnt
Prije 20tak godina u prostorijama Sadaka FCa doslo je do susreta Negreire i predsjednika bankrot kluba. Nakon tog sastanka sistematski je sudijska organizacija pomagala ovom odvratnom klubu a za uzvrat su im uplacivani veliki iznosi. Ovo je najsramotniji kriminal u historiji svih sportova. I danas veliki broj sudija pomaze ovu sirotinju. Negreira ce ostagi upisan zlatnim slovima u historiji kriminalaca iz Kitalonije.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi