Selfie iz autobusa pokazuje koliki je teret pao s leđa Peteva i njegovih pomoćnika

Konačno došli do pobjede

Selfie iz autobusa pokazuje koliki je teret pao s leđa Peteva i njegovih pomoćnika

Endin Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine pobijedila je danas u gostima selekciju Kazahstana sa 2:0.

Zmajevi su konačno uspjeli da dođu do pobjede u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo koja nas je dovela trenutno na drugu poziciju u našoj grupi.

Bh. reprezentativci su odigrali veoma dobru utakmicu na Astana Areni i zasluženo su uspjeli da pobijede sa 2:0, a junak današnjeg meča bio je Smail Prevljak koji je postigao oba gola.

Ova pobjeda je itekako značila Ivaylu Petevu i njegovom stručnom štabu jer su konačno prekinuli crni niz naše selekcije u zvaničnim mečevima.

Za Peteva je ovo druga pobjeda na klupi Zmajeva, ali prva u zvaničnim utakmicama jer je prvi trijumf ostvario u prijateljskoj utakmici protiv Kuvajta.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Sigurno je da je Petevu i njegovim pomoćnicima "pao kamen sa srca" nakon ove pobjede što najbolje pokazuje selfie koji je na društvenim mrežama objavio naš trener golmana Adi Adilović.

Ipak, mjesta za opuštanje nema jer Zmajeve već u utorak očekuje gostovanje kod Ukrajine gdje ne smijemo izgubiti ukoliko želimo zadržati šanse da se plasiramo u baraž za SP.

Top Komentari

Medo-Brundo
Komedija
5 2
King_Kenny
...koliko smo nisko pali dovoljno pokazuje i to da nam je ovaj Slaven Musa neko m*do u reprezentaciji...on kao fol neki trener,sta on ima nauciti i objasjavati jednom Dzeki ili Pjanicu u vezi ove igre???
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi