Izet Hajrović ponovo na spisku, supruga Lejla je presretna

Prosinečki zvao igrača Dinama

Izet Hajrović ponovo na spisku, supruga Lejla je presretna

Edmir Škorić

Izet Hajrović ponovo je dobio mjesto u reprezentaciji Bosne i Hercegovine.

Robert Prosinečki je danas objavio popis igrača za naredne mečeve, a nakon dugo vremena na spisku se našao i Dinamov krilni nogometaš Izet Hajrović.

Iako je imao dobrih partija i ranije, Hajrović nije bio na spiskovima bh. selektora, no Robi je ovaj put odlučio da mu da priliku.

Tako će Izet čekati svojih 'pet minuta' protiv Finske i Grčke u jako bitnim mečevima kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Zbog njegovog poziva oduševljenja je i Izetova supruga Lejla, koja je na Instagramu objavila spisak uz poruku: "Vratio se".

Top Komentari

starmac
Nismo imali koristi ni od mnogi drugi a igrali su.Sto nebi jedan Hajrovic dobio sansu u 2 utakmice koji nas je zaduzio i njegovim golom smo 80% otisli na svjetsko.Ja sam za da dobije sansu.
2 0
Blokiran
Zar se veliki selektor ne vodi logikom ko ne igra u klubu nece ni u reprezentaciji? Zar Begovic zbog toga nije izgubio mjesto? Hajrovic takodje nije nikad starter u dinamu cak sta vise u zadnje vrijeme skoro i ne igra. Nista protiv hajrovica ali ovaj trener je smijurija
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi