Ventura digao buru: Jedva čekam da progovorim o Insigneu!

Nekadašnji selektor Italije

Ventura digao buru: Jedva čekam da progovorim o Insigneu!

Nekadašnji selektor Italije Giampiero Ventura imao je veoma zanimljiv intervju za Radio "Kiss Kiss". 

Jedna od najnepoželjnijih ličnosti na fudbalskim stadionima u Italiji poručuje da se uskoro vraća fudbalu, ali posebno je zanimljiva izjava o napadaču Napolija Lorenzu Insigneu.

"Nakon groznog iskustva za mene i mnoge ljude, želim da se vratim jedinoj stvari za koju mislim da znam raditi, a to je povratak na fudbalski teren. Jedva čekam", rekao je Ventura i osvrnuo se na pitanje zašto nije upotrijebio Insignea u revanšu baraža protiv Švedske:

"Zašto nisam uveo Insignea protiv Švedske? Jedva čekam da to otkrijem. Otkrit ću cijelu istinu čim budem u mogućnosti", poručio je on.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Podsjetimo, Ventura se sa Italijom nije uspio plasirati na Svjetsko prvenstvo, a ispao je u baražu od Švedske jer je izgubio u prvom meču 1:0, a u drugom nije bilo golova.

Italijanski navijači i mediji najviše su Venturi zamjerili zbog činjenice da u revanšu nije dao ni minut prostora jednom od najboljih igrača Insigneu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije