Varešanović: Sve je ovo lijepo, divno, krasno; Barbarić opet "pobjegao" od kamera

Trener Sarajeva nakon utakmice

Varešanović: Sve je ovo lijepo, divno, krasno; Barbarić opet "pobjegao" od kamera

Esmer Oštraković

Ekipa Sarajeva ostvarila je pobjedu na Koševu u okviru 29. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv Širokog Brijega sa 2:1.

Neizvjesno je bilo do samog kraja, a pobjedu domaćoj ekipi u 84. minuti donio je Dal Varešanović.

Trener Sarajeva imao je razlog za zadovoljstvo, a na početku je bio jasan da on broji i remi protiv Sloge Meridian kao pobjedu.

"Za mene je sedam pobjeda", rekao je kratko na početku Mirza Varešanović.

Jako dobra utakmica fudbalera Sarajeva, mnogo propuštenih prilika, ali na kraju pobjeda.

"Ova pobjeda je sasvim zaslužena, mislim da smo kontrolisali tok utakmice. Imali smo veliki broj prilika, ali nismo ih iskoristili. Na kraju nas je nagradila dobra igra. Pokazali su igrači kako se bori za grb Sarajeva", rekao je Varešanović.

Teške utakmice ipak tek slijede za Sarajevo, a toga je svjestan i Varešanović.

"Sigurno da slijede, mi smo napravili veliki pomak. Imamo četiri te teške utakmice, sve je ovo super, divno, krasno. Ne mislimo stati dok ne ostvarimo Evropu. Sutra se okrećemo utakmici sa Borcem gdje želimo nastaviti ovaj niz", završio je Varešanović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon utakmice, trener Širokog Brijega nije imao previše razloga za sreću nakon poraza na Koševu. Ipak očekivalo se da se barem pojavi pred kamerema i prokomentariše utakmicu.

On to ponovo nije uradio, a slično je viđeno i prije nekoliko kola kada je Široki Brijeg poražen protiv Željezničara.

Top Komentari

user1659354598
Sto jedes ****a **** ti mater svoju ,cuj za mene je 7 pobjeda ,jesi pokraden protiv Sloge,ali si odmah pokrao T City,to se ne broji Varesanovicu smece jedno bjedno,budi fer nekada,zato te i ne vole sto si sitni prevarant i gledas samo sebe
1 1
nakopitam
@pero98 cestitam na fer i korektnoj igri i sretno tebi i svim normalnim navijacima SB
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi