Iznenadna posjeta za Džeku u Torinu: U prvi mah mu nije bilo jasno koji igrač Juventusa ga traži

Pjanić posjetio saigrača iz reprezentacije

Iznenadna posjeta za Džeku u Torinu: U prvi mah mu nije bilo jasno koji igrač Juventusa ga traži

E. Čaušević

U posljednjem kolu Serije A koje se igra ovog vikenda očekuje nas veliki derbi između Juventusa i Rome.

Juventus je već osigurao titulu prvaka Italije, dok je Roma izborila direktan plasman u Evropsku ligu. Meč u Torinu neće biti od nekog rezultatskog značaja, ali sigurno je da možemo očekivati dobar fudbal.

No, na veliku žalost ovo neće biti okršaj bh. reprezentativaca Miralema Pjanića i Edina Džeke, jer veznjak Juventusa neće igrati protiv svog bivšeg kluba u subotu zbog pet žutih kartona.

Igrači Rome sinoć su upravo igrali u gostima protiv Torina i slavili su sa 3:2, a jedan gol zabio je i Džeko. Zbog toga će Vučica ostati u Torinu do meča protiv Juventusa, te će boraviti u jednom od trening centara Stare dame.

Danas su se igrači Juventusa vratili u Torino nakon meča protiv Cagliarija, a Pjanić je odlučio posjetiti Džeku. Jedan od novinara je iskoristio priliku da se fotografiše s njima, te je objavio to na Twitteru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Image

Pjanić je tražio da neko iz osiguranja pozove Džeku, te navodno Dijamantu u prvi mah nije bilo jasno ko ga traži. Ipak, ubrzo mu je postalo jasno da je to Pjanić, a sigurno je da su tokom druženja imali o čemu da pričaju.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

b20
Došao Pjanić po autogram.
6 0
Bhf111
Legende nase da mi je dozivjeti da docekam nekog.slicnog vama . Sta ste me.puta obradovali dzeekson dijamantu nas
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi