Jack Grealish se konačno otrijeznio, pa dao komentar kojim je dobio poštovanje svih

Danima je bio pijan

Jack Grealish se konačno otrijeznio, pa dao komentar kojim je dobio poštovanje svih

Midhat Šljivak

Jack Grealish bio je u centru pažnje svjetske javnosti nakon što se opijao do besvijesti po završetku finalne utakmice Lige prvaka protiv Intera. Njegov Manchester City je pobijedio s 1:0 i uzeo je trostruku krunu ove sezone, a ovaj 27-godišnjak je sve proslavio žestoko i danima se nije trijeznio.

Jack Grealish iza sebe ima veoma uspješnu sezonu u kojoj je osvojio trostruku krunu s Manchester Cityjem. To je odlučio proslaviti cjelodnevnim opijanjem i danima poslije utakmice bio je 'pijan kao letva'.

Uspio se nakon toga nekako otrijezniti. Priključio se reprezentaciji i dobio je pola sata u razbijanju Sjeverne Makedonije, no nije on bio za igru nakon svakodnevnog opijanja.

Grealish nimalo ne žali zbog svega što se dogodilo. Tvrdi da je on jednostavno takav i da ne želi nikog lagati o tome šta radi u svoje slobodno vrijeme.

"Znao sam šta radim. Takav sam i tako izgleda moj izlazak i partijanje", rekao je Jack Grealish i nastavlja:

Oglasi

"Dobro, nije baš uvijek ovako žestoko, ali osvojili smo trostruku krunu i to je nešto što se vjerovatno nikad više neće desiti. Uživao sam, ali nisam jedini. Svi snimaju mene, ali mogu vam pokazati određene snimke na kojima su i ostali isti kao i ja."

"Nikad neću lagati i reći kako ne pijem i kako se ne provodim. Ja to stalno radim. Iskren sam, živim svoj san igrajući za najbolji klub na svijetu", poručio je Jack Grealish.

Grealish je član Građana postao 2021. godine. Aston Villi je plaćen gotovo 120 miliona eura i za mnoge je to bio prevelik iznos i mnogi su mišljenja da on nije igrač visoke klase.

Nije ovaj 27-godišnjak uvijek prvi izbor Pepa Guardiole. Ipak, itekako zna promijeniti situaciju na terenu kada je tu i igra sasvim dobro u dresu Cityja.

Za tim iz Manchestera je u dvije godine odigrao ukupno 89 utakmica i ima učinak od 11 golova i 15 asistencija.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prethodno je godinama nastupao za Aston Villu gdje je odrastao u omladinskim kategorijama ovog kluba. Za prvi tim je nastupio 213 puta uz 32 gola i 43 asistencije.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1676286668
Alkoholicar
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi