Musiala je kratkom izjavom dao glavni odgovor: Mnogi će ostati razočarani
FOTO: EPA

Zvijezda Bayerna se oglasila

Musiala je kratkom izjavom dao glavni odgovor: Mnogi će ostati razočarani

Haris Zilić

Dosta se posljednjih mejseci pisalo o Jamalu Musiali 20-godišnjoj zvijezdi minhenskog Bayerna kojeg mnogi velikani žele u svojim redovima.

Real Madrid i Manchester City su bili najviše zagrijani, ali Bayern nije želio ni da čuje ljetos o bilo kakvim transferima.

Svi su očekivali da bi Bavarci mogli popustiti ove zime, ali pred sami januarski rok i Musiala je razočarao one koji ga žele vidjeti u svojim redovima.

Reprezentativac Njemačke je istakao da se veoma dobro osjeća u Bayernu.

"Imam ugovor do 2026. godine i veoma se dobro osjećam u Bayernu. Super sarađujem sa trenerom i ne razmišljam o drugim mogućnostima", rekao je Musiala.

Oglasi

Ovaj mladi fudbaler ima vrijednost od vrtoglavih 110 miliona eura pa je jasno da bi za njegove usluge mogli samo novac izdvojiti oni najbogatiji.

Bavarci vjeruju u Musialu i teško da će ga pustiti bez obizra kakve ponude budu stizale.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Čini se da je i Musiala pomeutom izjavom dao brojne odgovore i zatvorio bilo kakve špekulacije u nardnom periodu.

U tekućoj sezoni Musiala je odigrao 18 utakmica za Bayern u svim takmičenjima, postigao pet golova i upisao tri asistencije.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi