Jednom od čelnika Crvene zvezde zabranjen ulazak u Crnu Goru

Terzić vraćen

Jednom od čelnika Crvene zvezde zabranjen ulazak u Crnu Goru

E. Škorić

Generalnom direktoru Crvene zvezde Zvezdanu Tezriću zabranjen je ulazak u Crnu Goru.

Kao razlog za takvu odluku crnogorskih vlasti navodi se sumnja da je Terzić podstrekivao nogometne reprezentativce te zemlje da ne igraju protiv tzv. Kosova!

Problem je nastao početkom juna prije utakmice kvalifikacija za EP između Crne Gore i Kosova, kada su dva igrača Crvene zvezde odbila da igraju za Crnu Goru, a Ljubiša Tumbaković tada nije želio da vodi Crnu Goru.

Inače, Tumbaković je danas selektor reprezentacije Srbije.

Terzić je morao da se vrati za Beograd, a Crvena zvezda je također jučer imala zabranu ulaska na Kosovo gdje je ovaj tim trebao da igra meč Kupa Srbije protiv Trepče.

Promo

Top Komentari

Aldin Neki
Ko kaže da je tkz. Kosovo? Ti gradačaćki novinaru ili Terzić?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi