Džeko dobio dodatnu pomoć i napad Intera će izgledati opako
Foto - EPA

Stiže Joaquin Correa

Džeko dobio dodatnu pomoć i napad Intera će izgledati opako

M. Šljivak

Italijanski prvak Inter završio je još jedan sjajan transfer.

Nerazzurri su konačno riješili pitanje još jednog napadača nakon dovođenja Edina Džeke, a bh. dijamantu će se u vrhu napada pridružiti Argentinac Joaquin Correa.

Inter i Lazio su dogovorili uslove, ostali su još mali detalji da se riješe i Correa će jako brzo postati novi član italijanskog prvaka.

Argentinski napadač će u Inter doći na jednogodišnju posudbu uz obavezni otkup ugovora narednog ljeta za 30 miliona eura i bonuse.

Napad italijanskog prvaka tako će biti još moćniji. Tu je naravno i Lautaro Martinez i Nerazzurri će biti opaki u ofanzivnom dijelu tima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Joaquin Correa je prethodne tri godine nosio dres Lazija. Za Nebeskoplave iz Rima odigrao je 117 utakmica i postigao je 30 pogodaka.

Prije Lazija ovaj 27-godišnji napadač igrao je još za Sevillu, Sampdoriju i argentinski Estudiantes.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi