Kakav gigant: Poznati veznjak doveo curu kući nakon provoda i pustio joj snimke svojih utakmica

Zanimljiva situacija

Kakav gigant: Poznati veznjak doveo curu kući nakon provoda i pustio joj snimke svojih utakmica

Midhat Šljivak

Poznati fudbaleri često se iz izlaska kući vrate s atraktivnim ženama u zagrljaju. Nedavno je isto napravio i poznati veznjak Jonjo Shelvey, ali ono što je on napravio definitivno nije niko nikad ranije jer je djevojci po dolasku kući pustio isječke svojih utakmica.

Jonjo Shelvey dobro je poznato lice s terena Premier lige. Aktuelni član Nottingham Foresta ozbiljan je razbijač na terenu, a s obzirom na to da je fudbaler i da mu je put ka 'srcima' djevojaka znatno olakšan, često u njegovom domu završi poneka ljepotica.

Ipak, ono što je napravio nedavno ući će u anale. Nakon provoda s Chrisom Woodom i Jessejem Lingardom, te izvjesnom Sophie zaputio se kući i napravio je poprilično zanimljivu scenu.

Ovaj 31-godišnjak je na TV-u pustio snimke svojih nastupa, a djevojka je objavila fotografiju s mjesta događaja nakon što su je optužili da laže kako se takva situacija nije desila.

Oglasi

Shelvey, Wood, Lingard i Sophie su sjedili na kauču i gledali su desetominuti video najboljih poteza Shelveyja dok je nosio dres Newcastlea, gdje je proveo punih sedam godina prije odlaska u Forest.

Definitivno je Jonjo Shelvey napravio nešto što se ne viđa često. Potvrdio je još jednom kako je poseban i da nije uzalud pravi čudak, a treba napomenuti da je on već osam godina u braku.

Shelvey je karijeru počeo u Charltonu. Nastupao je potom za Liverpool, Blackpool i Swansea, da bi 2016. godine došao u Newcastle, gdje je nastupio u 202 utakmice.

U Forest je stigao nakon što je izgubio mjesto među Svrakama. Nije se međutim naigrao ni među Šumarima i nastupio je u osam utakmica. Ipak, sigurno je da bi svojim iskustvom mogao donijeti dosta u narednoj sezoni u kojoj će njegov tim imati poprilično veliki izazov u borbi za opstanak.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Šest puta je ovaj fudbaler nastupao za reprezentaciju Engleske u periodu od 2012. do 2015. godine.