Još jedan kiks  Partizana
Foto:EPA

Jelen Super liga, deseto kolo

Još jedan kiks Partizana

S. Bošković

Partizan i Vojvodina kiksali su u desetom kolu Jelen Super lige.

Nakon pobjede u Evropskoj ligi igrači iz Humske ne uspijevaju pronaći formu u domaćem prvenstvu. Remizirali su sa ekipom Rada odigravši 1:1.

Poveli su gosti u 21. minuti igre preko Vidića. Ipak, samo minut kasnije Partizan izjednačuje. U strijelce se upisao Bojinov. Do kraja utakmice pokušavali su crno-beli da razvesele domaće navijači, no rezultat na semaforu se nije mijenjao.

Identičnim rezultatom završio je susret Jagodine i Vojvodine. Paločević je nakon 18. minuta igre doveo goste u vodstvo, no slavlje nije dugo trajalo. Samo dvije minute kasnije Ivanović poravnava rezultat, te postavlja konačnih 1:1.

Partizan je sad treći sa 17 bodova, te zaostaju velikih devet bodova za vodećom Crvenom Zvezdom.  Vojvodina također ima 17 bodova. Pozicije Rada i Jagodine nisu se promijenile, ostali su deveti, odnosno 15. 

Jelen Super Liga, deseto kolo: 

Partizan - Rad 1:1 (Bojinov 22/Vidić 21)

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Jagodina - Vojvodina 1:1 (Ivanović 20/Paločević 18')


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.