Mourinho savjetuje zvijezdu Rome: "Idi iz Italije, ovdje je sa sudijama nemoguće"
Foto - EPA

Trener Rome

Mourinho savjetuje zvijezdu Rome: "Idi iz Italije, ovdje je sa sudijama nemoguće"

M. Šljivak

Roma je danas u 15. kolu italijanske Serije A poražena od Bologne sa 1:0.

Jose očigledno nije zadovoljan onim što je vidio na terenu, ali od strane sudija. To je javno rekao.

"Svaka čast Bologni. Naporno su radili i zaslužili su pobjedu. Svaka čast i mojim igračima, prošli su kroz dosta toga", rekao je Mourinho i zatim je upitio savjet mladoj zvijezdi tima Nicolu Zaniolu.

"Skočit će mi na nos, ali dat ću jedan savjet Zaniolu. Idi iz Italije. Ovdje su stvari postale nemoguće", rekao je Mourinho, aludirajući na sudije i njihove odluke.

Niclo Zaniolo se prije teških povreda koje je imao povezivao sa Juventusom i Real Madridom, ali povrede su ga ostavile na Olimpicu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Da li će tako biti i u budućnosti ostaje nam da vidimo. Ove sezone odigrao je 13 utakmica u Seriji A i upisao je jednu asistenciju.

Roma je trenutno na petom mjestu Serije A sa 25 osvojenih bodova iz 15 odigranih utakmica.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...a gdje da ide,tebi sudije ni u jednoj ligi nisu valjale?
10 2
irnes4
Otkaz u najavi ,bankrot slijedi zbog odštete ?
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti