Sekunda je bila potrebna da nasmijana zvijezda promijeni izraz lica - Ni slutio nije šta se desilo

Alvarez ostao bez zuba

Sekunda je bila potrebna da nasmijana zvijezda promijeni izraz lica - Ni slutio nije šta se desilo

Midhat Šljivak

Manchester City demolirao je danas na Etihadu ekipu Bournemoutha sa 6:1, Za razliku od prethodnih utakmica veći doprinos pobjedi nije dao Julian Alvarez, no njegova fotografija sa stadiona tokom utakmice postala je viralna jer je ostao bez zuba.

Julian Alvarez veselo je slavio gol svog tima protiv Bournemoutha kada je od Bernarda Silve saznao da je ostao bez zuba.

Nasmijan je argentinski napadač išao prema saigračima. Nije ni shvatio da zuba više nema, a zatim mu je Silva saopštio da bi trebao provjeriti šta se desilo.

[twitter]https://twitter.com/centregoals/status/1720840139277025522[/twitter]

On je to odmah učinio. Izraz lica mu se odmah promijenio jer je shvatio da će nekoliko sati morati provesti kod zubara.

Oglasi

Naravno, 23-godišnjak može biti miran jer će se sve lagano srediti. Ima dovoljno novca da napravi sa zubima šta poželi, no vjerovatno će pamtiti ovaj meč po tome što je izgubio zube.

Julian Alvarez je danas ostao bez učinka u visokoj pobjedi od 6:1. Igrao je do 70. minute meča kada ga je zamijenio Matheus Nunes.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, on ove sezone igra čudesno. Jedan je od najboljih fudbalera Građana, te je u 17 odigranih utakmica postigao sedam golova uz pet asistencija.

Građane je do pobjede od 6:1 vodio Jeremy Doku koju je postigao gol i upisao je četiri asistencije. Pogađali su još dva puta Bernardo Silva, Manuel Akanji, Phil Foden i Nathan Ake.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi