Nevjerovatni Jurgen Klopp odšetao usred intervjua: "Nemam ja živaca za tebe..."
Nevjerovatna scena nakon utakmice na Old Traffordu

Luda scena nakon meča na Old Traffordu

Nevjerovatni Jurgen Klopp odšetao usred intervjua: "Nemam ja živaca za tebe..."

Midhat Šljivak

Jurgen Klopp je nakon poraza od Manchester Uniteda bio veoma nervozan. Teško mu je palo to što je njegov tim poražen pogotkom u posljednjim sekundama (4:3) i to je jasno pokazao u intervjuu nakon utakmice.

Manchester United je u nestvarnom meču pobijedio Liverpool. U 122. minuti Crveni đavoli su pogodili za pobjedu i plasman u polufinale FA Kupa, a Kloppu je očigledno poraz teško pao.

Jasno je to iz intervjua nakon utakmice. Novinar iz Norveške ga je pitao je je li pritisak bitne utakmice razlog zbog kojeg je njegov tim izgubio meč, pa je Klopp izgubio živce.

"Očigledno nisi u dobroj formi i nemam strpljenja za tebe", poručio je Klopp i napustio je intervju.

Oglasi

Naravno, novinar je ostao iznenađen. Nije očekivao da će mu Klopp napraviti nešto ovako i sigurno je da će dobro pamtiti ovaj trenutak.

Klopp detektovao razloge poraza

Njemački stručnjak je bio mnogo smireniji na press konferenciji. Razloge poraza vidi u lošem korištenju situacija jedan na jedan koje su često imali s igračima Uniteda.

"Često su igrali jedan na jedan protiv nas u zadnjoj liniji. To smo morali bolje koristiti i to je problem. Utakmica je odmicala, a mi nismo bili ništa bolji. Rizikovali su, a mi nismo znali", rekao je Klopp i dodaje:

"Nismo uspjeli završiti meč na pravi način. Kada im ostavite vrata otvorena, naravno da će iskoristiti priliku. Ovo je zaista teško za nas. Po prvi put sam vidio da se moj tim zaista muči."

Bez obzira na sve Klopp smatra da je njegov tim trenutno u jako dobroj poziciji pred finiš sezone.

"Generalno stojimo jako dobro. Prošli smo kroz brojne nevolje, danas smo mogli dobiti meč i ne bi bilo nezasluženo. Na kraju smo ipak izgubili", rekao je Klopp.

Liverpool će do kraja sezone voditi bitku za titulu prvaka s Manchester Cityjem i Arsenalom i Klopp definitivno želi otići s trofejom u rukama.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vedin
Veoma loš u porazu!
4 0
rime_
Kreten bez respekta. Mali u porazu
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti