16

Komentari (16)

AcMilan_rosoneriBosna
saju701
Ovaj Alegri je davno odradio posao za ovaj tim i šta ga sad vracaju kad je pri odlasku rekao da nema vise vjere u Juventosov napredak.
Deepy
Sve je krenulo od kad su promjenili onaj sveti grb za ovaj pomodarski, koji je sastavljen od prljavog novca... Da J?!?
Marco_Materazzi
@Deepy nemoj tako, bolje juveu pristaje ovaj wc solja grb, opisuje ih kakav su klub, koliko su samo pokrali po italiji, cosa nostra je mala maca
Salence
Ne znam čemu frka,pa nisu zadnji...treći su odozdo...stignu se još spasiti od ispadanja.Malo sudije,malo sreće i bude to ok.A i da ispadnu...pa ne bi im bilo prvi put da su u drugoj ligi,šta fali boga ti.Šalu na stranu,moram malo....vrijeme prilagodbe novog trenera i nagli i kasni odlazak Penalda(nisu stigli potpisati zamjenu,Moise nije zamjena) sigurno imaju preko 90% udjela u katastrofalnom otvaranju sezone,ne isključujem ni smjenu Alegrija do nove godine.Sjetite se završetka zadnje sezone,visilo je sve u poen,svima osim Interu,a Juve sad rasuo 10 poena u 4 utakmice na startu.A di je Juni....bit će interesantno,jaki timovi su uvjek svima na piku,motiva neće nedostajati da još koji "manji"klub skine Juventusu poen,ili sva tri.A da se ne plasiraju u LŠ....propast kluba za sljedećih najmanje 5 godina.Za plasman u LŠ će konkurencija biti nikad jača u Serie A....kukala mu majka ko izvisi Forza Milan!
IvanKing
Najbolje bi bilo da Napoli ili Roma osvoje scudetto ove sezone, MiaSanMia te Glory Man Utd!
denimen9
Ovo samo govori koliko je zpravo Ronaldo dobar.
user1614932756
Ide aca lukas uz pjesmu sada pao sam na dno
Goran3
Ma Ronaldo im je kriv gusi igru da im nije Ronalda nebi proslu sezonu ni 4-ti bili gol protiv sasuola glavom za 2 1 cini mi se Dao pred kraj tekme I izborio im je lik ligu sampiona ko je sad kriv ??
admirmo
Kako se pojavi var i đubrentus prestao da bodove uzima
vence
Daleko je do maja
King_Kenny
...rukovodstvo zaduzeno za transfere treba da podnese ostavke i prestane se baviti tim poslom ubuduce...prava ciganija,samo bi nesto djabe da dovode,kao da su zadnji siromasi...mora se odrijesiti kesa ako se misli biti konkurentan,trebali su da nesto nauce iz prosle sezone...Inter hladno uzima titulu,drago mi je zbog Dzeke sto ce biti tako,zasluzio je to nakon godina propadanja u raspaloj Romi...steta sto nije ranije otisao.
IvanKing
E moj Liverpoolac, vidio si u Europi koji je tim bolji, od dva gradska rivala, Milan ove sezone uzima titulu.
azz33333
Sta promasi onaj kalulu u 85min jaoo Forza Milan
Marco_Materazzi
Predlazem da de ubaci jos jedna lopta da i juve malo igra. Hahahahahha vracaju se gdje im je mjesto u seriju b. juve je 18. u zoni ispadanja. No penal no party! Hahahhaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.