Dybala stigao u hram fudbala, zagrljaj s legendom kao znak da je odabrao novi klub

Argentinac napušta Juventus

Dybala stigao u hram fudbala, zagrljaj s legendom kao znak da je odabrao novi klub

A. Čaušević

Paulo Dybala je slobodan u izboru nove sredine. 

Dybala nakon sedam godina napušta Juventus i odlazi kao slobodan igrač nakon što su argentinski napadač i Stara dama nisu pronašli zajednički jezik oko produženja saradnje.

Dybaline suze sa oproštaja od Bianconera su obišle svijeti, ali čini se da će olako zaboraviti da je dugi niz sezona bio ljubimac navijača torinskog kluba.

Mediji na Apeninima su ubijeđeni da će iskusni Argentinac u narednoj sezoni nositi dres Juventusovog ljutog rivala, Intera.

Znak da bi uskoro moglo doći do potpisa desio se večeras na kultnom San Siru gdje se igra jedna dobrotvorna utakmica.

Oglasi

Uoči utakmice Dybala se srdačno pozdravio i zatim zagrlio sa Javierom Zanettijem, njegovim sunardonjakom i čelnikom Intera.

I prisutna publika na tribinama je pripremila transparente s porukom da Argentinca jedva čekaju u dresu Intera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Neki mediji u Italiji izvještaju da je Interov cilj završiti dovođenje 28-godišnjaka u narednih deset dan. Da li će večerašnji sastanak sa Zanettijem biti ključan saznat ćemo vrlo brzo.

Dybala je u Juventusu nosio čuveni broj 10, bio je i kapiten ekipe te navijačima Stare dame sigurno neće biti svejedno ako budu morali da ga gledaju kako nastupa za Nerazzurre.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

juvem
Supak si ako potpises za Inter....
5 8
NKZ1922
Kada ce ljudi shvatiti da nema ljubavi u danasnjem fudbalu. Sve sto vrijedi je bolji ugovor, a te suze su samo predstava za javnost
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi