Pomjeren termin meča Juventus - Napoli
Foto - EPA

Igrat će se u aprilu

Pomjeren termin meča Juventus - Napoli

M. Šljivak

Rukovodstvo italijanske Serije A odlučilo je da dodatno pomjeri meč Juventusa i Napolija koji je bio zakazan za 17. mart.

Oba kluba zatražila su da se termin meča pomjeri, a čelnici lige su im izašli u susret, pa je novi datum utakmice 7. april.

Ovaj meč se trebao igrati još 4. oktobra. Ipak, tada Napoli zbog slučajeva koronavirusa u klubu nije želio da dođe u Torino.

Susret je prvobitno registrovan slubženim rezultatom od 3:0 u korist Juventusa, ali nakon žalbi tima iz Napulja, odlučeno je da se utakmica ipak odigra.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Novi termin je zvaničan, pa ćemo duel ovih ekipa gledati 7. aprila.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Marco_Materazzi
Koji je ovo juventino pisao, hahahaNapoli nije zelio da dodje, hahahaha, dosta su vam poklanjali penale i ostale sudijske odluke sad vam trebaju pocet i bodove poklanjat. jadan klub, kakvi smecari boze dragi. merda juve
1 8
Direktor
Nije ni tebi lahko, nivo inteligencije kao i u Marka.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti