Juventus očajnički želi veznjaka, Isco naredna meta
Foto: EPA

Nude ogromnu svotu novca.

Juventus očajnički želi veznjaka, Isco naredna meta

S. Bošković

Juventus je zainteresiran za veznjaka Real Madrida, Isca, prenose mediji iz Italije.

Nakon što su u Torinu uvidjeli da neće uspjeti dovesti Maria Goetzea, pronašli su novu metu, Isca. Stara dama je za španjolskog internacionalca spremna izdvojiti 40 miliona eura.

Nije tajna da Juventus traži nova pojačanja u veznom redu, a nadaju se da će nedostatak garancije mjesta u prvih jedanaest tima Rafe Beniteza, natjerati ovog 23-godišnjeg igrača da napusti Madrid i dođe u Torino.

Isco je na Santiago Bernabeu stigao 2013. godine iz Malage, a od tad je u 106 nastupa, postigao 17 golova. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ekipa Massimiliana Allegrija ima još par potencijalnih pojačanja u veznom redu na oku. Julian Draxler, Christian Erisken, Ramires, te Ilkay Gundogan su se uveliko povezivali sa prošlogodišnjim finalistima Lige prvaka. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.