Juventus će ubrzo otjerati Pogbu, a već je poznato koga umjesto njega dovode u januaru

Tvrde italijanski mediji

Juventus će ubrzo otjerati Pogbu, a već je poznato koga umjesto njega dovode u januaru

Esmer Oštraković

Uprava Juventusa nalazi se u vleikim problemima zbog Paula Pogbe, a čini se kako su pronašli rješenje za ovaj problem.

Naime, Pogba je priznao upravi Juventusa šta je "uzeo", ali se sve vrijeme pravdao da nije bio svjestan toga, tvrde mediji iz Italije.

Zato će sada njegova plata biti suspendovana sve dok ne bude obavio i drugo testiranje.

Ukoliko drugo testiranje bude pozitivno, uprava Juventusa odlučila je da će raskinuti ugovor sa Pogbom.

Ako dođe do svega toga, Juventus će već u januaru krenuti po novog veznjaka, a mediji iz Italije tvrde da znaju ime njegove zamjene.

Oglasi

Radi se o sjajnom veznjaku Arsenala Thomasu Pareteyu koji je i u prijelaznom roku koji je skoro završen bio meta Juventusa.

Ostaje da vidimo šta će se dešavati u narednim danima kada je riječ o Pogbi i njegovom drugom testiranju.

Paul Pogba se prošle godine vratio u Juventus nakon što je šest godina proveo u redovima Manchester Uniteda.

Gotovo kompletnu prošlu sezonu Francuz je propustio zbog povreda koje su ga zadesile. Ove sezone je konačno počeo igrati, no karijera mu je ponovo udarila u zid.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Udarac je ovo i za torinski Juventus koji je očekivao da će se Pogba konačno vratiti onaj pravi na teren. Ipak, od toga po svemu sudeći neće biti ništa i Pogba bi mogao na dužu pauzu.

On je za reprezentaciju Francuske odigrao 91 utakmicu i postigao je 11 pogodaka. Osvojio je naslov prvaka svijeta 2018. godine.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi