Kada vidite pokušaj saigrača Radeta Krunića neće vam biti jasno kako lopta nije završila u mreži
Antonelli je mogao donijeti izjednačenje svojoj ekipi

Golman Udinesea je sjajno reagovao i spasio svoj gol

Kada vidite pokušaj saigrača Radeta Krunića neće vam biti jasno kako lopta nije završila u mreži

S. Pašalić
Teme:

Udinese je u uzbudljivoj utakmici 31. kola Serie A savladao Empoli na svom terenu sa 3:2.

Svi golovi su pali u prvom poluvremenu, ali uzbuđenja nije nedostajalo ni u drugom poluvremenu. Poveli su gosti u 11. minuti nakon što je Rade Krunić asistirao, a Caputo pogodio za 1:0.

Samo četiri minute kasnije De Paul je izjednačio na 1:1. Već u 24. minuti je bilo 2:1 za Empoli, a strijelac je ovaj put bio bh. reprezentativac Rade Krunić.

Do kraja poluvremena Udinese je golovima De Paula u 41. i Mandragore u 45. minuti stigao do preokreta, a kasnije se ispostavilo i pobjede.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Gosti su imali svoje prilike da dođu do izjednačenja u drugom poluvremenu, a najbolju je imao Luca Antonelli u 61. minuti, ali je njegov udarac fenomenalnom interevencijom odbranio golman Udinesea Juan Musso.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi