Kantonalni ligaš organizuje Memorijalnu utakmicu u znak sjećanja na dugogodišnjeg predsjednika kluba
NK Nemila nije zaboravilo dugogodišnjeg predsjednika kluba

NK Nemila protiv veterana NK Čelik

Kantonalni ligaš organizuje Memorijalnu utakmicu u znak sjećanja na dugogodišnjeg predsjednika kluba

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

NK Nemila član Kantonalne lige ZDK sutra organizuje prvu Memorijalnu utakmicu u znak sjećanja na dugogodišnjeg predsjednika kluba Ferida Derviševića- Feđe.

Utakmica između NK Nemila i veterana NK Čelik i prijatelja je planirana da se održi u subotu od 14:00 sati. Učešće na utakmici pored veterana i legendi NK Čelika su potvrdili, između ostalih i Elvir Bolić, Amel Tuka, Mesud Pezer i mnogi drugi istaknuti sportisti i Feđini prijatelji, kao i prijatelji kluba.

“Memorijalna utakmica će ujedno biti i prilika da se na dostojanstven način prisjetimo Ferida Derviševića Feđe i pošaljemo poruku kako je ostavio neizbrisiv trag i kako ga nikada nećemo zaboraviti. Želja i namjera kluba je da u budućnosti ova Memorijalna utakmica pređe u tradiciju svakog mjeseca oktobra u godini”, poručuju iz NK Nemila.

NK Nemila poziva sve ljubitelje sporta da svojim prisustvom uveličaju ovaj sportski događaj.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga ZDK:

Inače NK Nemila ove sezone zauzima šesto mjesto nakon šest odigranih utakmica ove sezone u Kantonalnoj ligi ZDK sa 10 bodova.

Top Komentari

elvir_86
Ćuj TUKA i Pezer :D Nece Tuka izdrzat duze od 800 metara :D nit Pezer bacit "kuglu" dalje od 20 metara :)
0 0
Mackintosh
A kace igrat NK Nedraga?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi