Turski fudbal je dotakao samo dno - Skidaju djecu koja na sebi imaju dresove Fenera!

Nevjerovatno

Turski fudbal je dotakao samo dno - Skidaju djecu koja na sebi imaju dresove Fenera!

Edmir Škorić

Fenerbačhe u 32. kolu turske Super lige gostuje ekipi Fatih Karagumruk i mora da pobijedi ako želi da ostane u trci za titulu.

U 18 sati počet će susret koji je od velike važnosti. Karagumruk se bori za opstanak, dok se Fenerbahče s druge strane nalazi na drugom mjestu sa dva boda manje od Galate i nema pravo na kiks ako želi ostati u borbi za titulu.

Ekipa Ismaila Kartala često se mučila na ovakvim gostovanjima ove sezone, ali ostaje da se vidi šta će danas napraviti. Reprezentativci BiH Edin Džeko i Rade Krunić na terenu su od prve minute.

Kao i uvijek, Fenerbahče će imati podršku vjernih navijača, ali prije same utakmice mediji u Turskoj izvještavaju o jednom nimalo lijepom događaju na tribinama stadiona u Istanbulu.

Naime, nakon reakcije navijača Karagumruka, organizatori su skidali dresove Fenera na tribini na kojoj su smješteni domaći navijači.

Oglasi

Objavljene su i slike na društvenim mrežama, a očekivano brojni ljubitelji fudbala zgroženi su prizorom iz Istanbula.

"Ova djeca ne bi trebala biti uplićena u s*anje oko turskog fudbala", piše u jednom komentaru, dok se u drugom moglo pročitati: "Šta su djeca kriva? Ovo je stvarno bolesno".

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Ove stvari mogu samo da budu dodatni motiv gostujućim fudbalerima da danas ostvare važnu pobjedu i makar privremeno zauzmu vrh tabele, dok se ne odigra meč Alanyaspor Galatasaray, koji je na programu sutra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi