Tužno je vidjeti velikog Karima Benzemu! Oronuo, zapušten, izgleda poput beskućnika...

Čuveni Francuz u centru pažnje

Tužno je vidjeti velikog Karima Benzemu! Oronuo, zapušten, izgleda poput beskućnika...

Admin Čaušević

Karim Benzema je čovjek o kojim već sedmicama pišu saudijski, ali i inostrani mediji. Povezivao se sa odlaskom iz Al Ittihada, ali se na kraju od toga ništa nije desilo pa je osvajač Zlatne lopte ostao u klubu iz Rijada. 

Benzema ne može pobjeći od kontroverzi. Prije ili kasnije mu se desi nešto zbog čega je vrlo često meta kritika, prije svega francuske javnosti. A posljednjih sedmica nisu ga štedili ni Saudijci.

Osvajač Zlatne lopte je 2023. godinu završio poprilično nezadovoljan svojim statusom u Al Ittihadu kao i generalno stanjem u cijelom klubu. Nije pomogla ni smjena Nuna Espirita Santa te dovođenja Marcela Gallarda na klupu.

Odlučio je bivši golgeter Real Madrida da ugasi i profile na društvenim mrežama što je obično signal da nešto nije uredu te u današnje vrijeme automatski donosi neku brigu za fanove bilo koje sportske zvijezde.

Benzema je svojim izgledom zabrinuo sve fanove

Napustio je Benzema Rijad i Saudijsku Arabiju te se otišao društvom sa jednom od tri majke njegove djece. Ovaj put je izabrao Chloe de Launay s kojom je uživao na Mozambiku.

Tropska oluja i nevrijeme su učinili da se Francuz ne pojavi na početku priprema, zbog čega je suspendovan te se u Rijad vratio sa nekoliko sedmica zakašnjenja.

Oglasi

Kada je stigao u Saudijsku Arabiju osvajač Zlatne lopte je šokirao svojim izgledom. Izgledao je poprilično zapušteno i djelovao je poput beskućnika prilikom fotografisanja sa svojim fanovima.

Benzema je imao neurednu bradu, dok je totalno zapostavio i frizuru. Svi koji su ga vidjeli su se zapitali istu stvar. Šta se dešava sa velikim Karimom? Svakako je dosta onih koji su se i zabrinuli.

Ipak, situacija se na oduševljenje svih Benzeminih fanova se ubrzo promijenila. Francuz je odlučio da se dovede u red i opet liči na sebe.

Nakon dugo vremena iskusni Francuz je u ponedjeljak odradio i trening sa Al Ittihadom što znači da su se odnosi smirili, barem za sada.

Najviše pažnje svekako privukao njegov izgled. Ovaj 36-godišnjak se dao ošišati, a oči je parala izbrijana linija na tjemenu koja je obično stajala na strani.

Povezivao se Benzema zimus sa transferom u PSG, navodno ga je želio i Manchester United, bilo je i pregovora sa matičnim Lyonom, međutim sve se završilo ostankom u Al Ittihadu.

Top Komentari

user1676157327
Kakav levat od novinara majko mila
5 0
realista1982
Evo rasplako sam se!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi