Koreografija koja je trebala biti posveta Benzemi postala je predmet sprdnje na internetu

Navijači Reala se nisu proslavili

Koreografija koja je trebala biti posveta Benzemi postala je predmet sprdnje na internetu

E. Škorić

Navijači Real Madrida priredili su poseban ambijent za revanš polufinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja, a na tribinama je bila postavljena koreografija sa likom Karima Benzeme.

Realovi navijači su htjeli na ovaj način motivisati igrače pred veliki meč sa Cityjem, a Benzema je bio u prvom planu kao neko ko posljednjih godina na svojim leđima nosi Real.

Na kraju, prema mišljenju mnogih navijača, sve je ispalo komično jer slika koju su pripremili nimalo ne podsjeća na Benzemu.

Benzema je uveliko zaslužan za uspjeh Real Madrida ove sezone. Dovoljno je reći da je najuspješniji napadač La Lige sa 26 golova, što je značajno pridonijelo Realovom osvajanju prvenstva.

U Ligi prvaka 34-godišnjak je već postigao 15 golova, a također je bez premca u utrci za titulu najboljeg strijelaca.

Navijači Reala itekako su svjesni koliko je Francuz važan u ovom timu Reala i koliko mu je odan od prvog dana otkako je stigao iz Lyona. Stoga su mu se u srijedu navečer u revanšu protiv Manchester Cityja htjeli na neki način odužiti, no nije ispalo baš najbolje.

Mnogi korisnici na društvenim mrežama ismijavaju potez Realovih navijača, neki tvrde da čovjek na slici više liči na Benzeminog saigrača Nacha.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

No, ovo će sve biti brzo zaboravljeno jer je Real s 3:1 nakon produžetaka pobijedio City i prošao u novo finale. Upravo je Benzema u produžecima dao gol iz penala za prolaz, a prethodno je u ludoj završnici Rodrygo s dva gola donio Kraljevima preokret.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Pa navijači tog kluba inače nisu poznati kao pametni.Neškolovani i okreću se ko suncokret
1 8
Tz_Niko75
City je totalno podbacio. Sve do polufinala super. On se prepadne velikih utakmica i prenese strah na igrače. Respekt za Real, iako ih ne volim. Igrali hrabro i dobili
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi