Benzema zbog seks skandala neće igrati El Classico?
Foto: EPA

Kraljevi u problemu

Benzema zbog seks skandala neće igrati El Classico?

S. Grebović

Za nešto manje od mjesec dana, tačnije 24. narednog mjeseca, bit će odigran prvi derbi u sezoni između Barcelone i Real Madrida.

Kraljevski klub bi ovaj meč mogao dočetakti bez svog najboljeg igrača ove sezone, Karima Benzeme i to zbog stvari koje nemaju veze sa fudbalom.

Naime, francuski napadač će morati da se pojavi na sudu od 20. do 22. oktobra zbog seks skandala od prije par godina u kojem je bio umješan i njegov bivši saigrač iz reprezentacije Mathieu Valbuena.

Ono što je sigurno je da Benzema neće trenirati sa timom pred taj meč, a vrlo je upitan i njegov nastup u tom meču.

Benzema je ove sezone prva violina Kraljeva budući da je na osam utakmica postigao isto toliko pogodaka.

Francuz je u Kraljevski klub stigao na ljeto 2009. godine skupa u paketu sa Cristianom Ronaldom i Kakom. Sa Realom je osvojio sve što se moglo osvojiti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Četiri Lige prvaka, tri titule šampiona Španije, dva španska Kupa Kralja samo su neki od njegovih uspjeha sa ovim klubom.

Boje Madriđana branio je na 559 zvaničnih utakmica na kojima je postigao čak 284 pogotka.

Top Komentari

Klicko
Bjez ba mora ga i benz nekad zavuch,svoj ti poso Karime
10 2
King_Kenny
...kakvo preseravanje onog kepeca Valbuene...bas je trebalo Benzemi da njega ucjenjuje nekakvim snimcima i trazi mu neku sicu,a ima love da moze kupiti i Valbuenu i citavu njegovu uzu i siru familiju...ne znam zasto covjeka vise maltretiraju sa ovim glupostima.
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi