Katai: Neka nas pamte kao nepobjedive

Zvezdin igrač nakon prekida rekorda

Katai: Neka nas pamte kao nepobjedive

D. Vejo

Fudbaleri Crvene zvezde zaustavljeni su u namjeri da sruše rekord Benfice od 29 vezanih pobjeda u ligi. Na tom putu stala im je novosadska Vojvodina s kojom su jučer remizirali na Karađorđu, bilo je 0:0.

Od devetog avgusta prošle godine krenula je Zvezdina nepobjediva serija. Redom su pometeni svi koji su stali na put Grofu Božoviću i njegovim izabranicima. Kobna je bila Vojvodina, koja je u veoma tijesnoj utakmici uspjela da remizira i tako prekine pobjednički niz tima iz Ljutice Bogdana.

U svakom zlu ima nešto dobro, vjeruje vezni igrač Zvezde. Iz svake loše stvari treba izvlačiti ono pozitivno.

"Nismo uspjeli, prekinuli smo niz jučer u Novom Sadu. Ekipa Vojvodine pružila je veoma jak otpor. Mi uvijek imamo motiv, i da nije ovolika bodovna razlika u odnosu na naše rivale mi iz utakmice u utakmicu dajemo svoj maksimum. Nismo uspjeli da stignemo Benficu, ali kada već nismo zašto moji saigrači i ja na čelu zajedno sa trenerom ne bismo ostali upamćeni kao Arsenalova generacija nepobjedivih, koju je predvodio Henry", rekao je za medije Aleksandar Katai.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi