Vieiri druga uzastopna nagrada za igrača mjeseca

Ponovo izabran za najboljeg

Vieiri druga uzastopna nagrada za igrača mjeseca

D. Vejo

Napadač Crvene zvezde Hugo Vieira po drugi put je izabran za igrača mjeseca u Super ligi Srbije. 

Nakon što je bio najbolji u februaru, uspjeh je Portugalac ponovio i u martu mjesecu. Od strane srbijanskih medija Hugo Vieira drugi put za redom dobio je priznanje najboljeg igrača u ligi, što i zaslužuje jer je iz utakmice u utakmicu sve bolji.

Ova nagrada ima i istorijski značaj jer je to prvi fudbaler koji je dva puta za redom proglašen za igrača mjeseca. Ubjedljivo prvo mjesto zauzeo je Zvezdin dijamant sa 74 boda, dok je drugo mjesto pripalo mlađahnom igraču Partizana Nemanji Mihajloviću (51 bod) koji igra svoju prvu sezonu u A timu crno-bijelih.

Treće mjesto pripalo je Luisu Ibanezu dok je četvrtu poziciju zauzeo novajlija na stadionu Rajko Mitić, Damien Le Tallec.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Podsjetimo, prije Vieire nagradu su dobijali Andrija Živković, Aleksandar Katai, Filip Knežević i Marko Grujić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi