Katalonski mediji: Miralem Pjanić dio razmjene Barcelone i Juventusa!
Foto - Instagram

Pregovori su navodno počeli

Katalonski mediji: Miralem Pjanić dio razmjene Barcelone i Juventusa!

M. Šljivak

Veznjak torinskog Juventusa Miralem Pjanić (30) sve se više povezuje sa odlaskom iz redova italijanskog prvaka.

Povezuje se bh. fudbaler sa PSG-om i Chelseajem, a katalonski radio (RAC1) danas donosi informaciju da bi Pjanić karijeru mogao nastaviti u Barcelonu.

RAC tvrdi da su Barcelona i Juventus započeli pregovore o razmjeni igrača, a Bianconeri za Pjanića traže brazilskog veznjaka Arthura Mela.

Pjanić navodno nema baš najbolji odnos s trenerom Juventusa Maurizijom Sarrijem. Spreman je iskusni stručnjak da ga pusti da ide iz kluba i već traži druga rješenja.

Sarrijeva glavna želja je dovođenje Jorginha iz Chelseaja, a sada vezni red želi ojačati i dovođenjem Arthura iz Barcelone i središnja linija Stare dame bi u narednoj sezoni mogla biti poprilično izmijenjena.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pjanić se i u prošlosti često povezivao s Barcelonom. Ipak, do transfera nikada nije došlo, no neće biti nikakvo čudo ako bh. veznjak obuče dres katalonskog velikana.

Bh. fudbaler je član Juventusa od 2016. godine, a za torinski tim je odigrao 167 utakmica i postigao je 22 pogotka. Također, osvojio je tri naslova prvaka Italije.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GigantMostarski
Pjanke bjezi iz Juventusa ali nikako u Barcelonu!!! Zasluzujes bolje i od Sarija, a i od one Barce koja ima u zadnje vrijeme puno problema jer mozes igrat godinu, dvije u prvoj kasnije te raspali spanci zaborave sta god ti uradio, a sve to zbog marketinga i njihovih lafo "talenata"
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi