"Najgore Svjetsko prvenstvo svih vremena"

Ronaldova sestra se oglasila

"Najgore Svjetsko prvenstvo svih vremena"

Edmir Škorić

Završilo je Svjetsko prvenstvo u Kataru i iako su mnogi oduševljeni njime, za neke je "najgore svih vremena". Taj neko je sestra Cristiana Ronalda, a mi se pitamo koje je to utakmice gledala, pa ima ovakav sud o jednom od najboljih turnira.

Argentina je na kraju osvojila Svjetsko prvenstvo pobijedivši Francusku na penale u jednom od najboljih finala ikada. Bila je to velika drama, spektakularnih 120 minuta i penali, a u glavnoj ulozi dvije PSG-ove zvijezde Lionel Messi i Kylian Mbappe.

Messi je na kraju izašao kao pobjednik i stigao do trofeja svjetskog prvaka, čime je začinio svoju veličanstvenu karijeru. Iako su svi sretni zbog Messija i šalju mu čestitke, njegov najveći rival Cristiano Ronaldo očito i nije.

Portugalac se u četvrtfinalu u suzama oprostio od Katara, čime je propala i zadnja šansa da se okruni titulom svjetskog prvaka, a uz sve to morao je da gleda svog vječnog rivala kako diže Boginju u zrak i na neki način postaje najveći nogometaš svih vremena.

Katia Aveiro, sestra Cristiana Ronalda, već se oglasila preko svojih društvenih mreža kada je Portugal ispao sa Svjetskog prvenstva, zaštitivši svog brata.

Katia se ponovo oglasila putem Instagrama, ovaj put nakon veličanstvenog finala.

Portugalka je čestitala pobjedniku, ali ne prije nego što je izrazila svoje mišljenje o ovom Svjetskom prvenstvu: "Najgore prvenstvo svih vremena... koje nam je na sreću dalo sjajno finale. Kakva utakmica. Čestitke Argentini", napisala je Portugalka.

Također je nahvalila Mbappea rekavši da je "nestvaran", te je dodala: "Kakva svijetla budućnost te čeka. Nevjerovatno".

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Mnogi smatraju da je SP u Kataru ispunilo sva očekivanja i da je ponudilo mnogo dobrog nogometa, dosta uzbudljivih završnica, ali Ronaldovoj sestri je iz nekog razloga ono najgore svih vremena. Možda samo zato što je njen brat prerano morao da ide kući?

Ronaldove sestre i njegova mama najveća su mu podrška i konstantno putem društvenih mreža staju u njegovu zaštitu, iako je nekada evidentno da je i sam Cristiano uzrok nevolja koje ga znaju snaći.

Top Komentari

RuthlessDyni
Jadan tekst pun subjektivnog pljuvanja Ronalda. Prvenstvo jeste bilo bezveze.
1 7
King_Kenny
...za tebe i Penalda sigurno jeste,jer nije bilo lahko gledati Messija kako dobija potvrdu da je definitivno najbolji svih vremena...Penaldo sad moze slobodno u penziju...
7 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi