Najveće kvote u Mozzartu na Sjevernu Irsku i Dansku

Mozzart promo kvote

Najveće kvote u Mozzartu na Sjevernu Irsku i Dansku

Sponzorski tekst

Fudbalska sezona u Evropi je završena, većina igrača je već otišla na odmor. Samo će reprezentativci imati obaveze u narednih nekoliko dana prije nego im se pridruže.

Mozzart kladionice nastavljaju sa iznenađenjima i ponudile su dvije najveće kvote na svijetu. U pitanju je jedinica protiv Sjeverne Irske protiv Kazahstana u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, kao i dvojka na Dance u gostima protiv Slovenije u borbi za odlazak na smotru najboljih selekcija Starog kontinenta.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica u nadolazećem periodu.

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

SJEVERNA IRSKA - KAZAHSTAN (PONEDJELJAK, 20.45), KEC 1.75

Drugi mandat Michaela O'Neilla na čelu Zeleno-bijele armije počeo je pobjedom od 2-0 nad San Marinom u martu, ali, uključujući i poraz u petak navečer od 1-0 od Danske u Kopenhagenu, dva uzastopna poraza od Sjeverne Irske zauzimaju pretposljednje mjesto u grupi H. Selekcija Sjeverne Irske je još mlada, što dokazuje i činjenica da su utakmicu u petak završili sa šest igrača do 21 godine. Kazahstan se nikada nije uspio kvalificirati ni za jedno veliko takmičenje, međutim, u njihovoj grupi raste povjerenje da bi 2024. mogla biti godina kada će probiti tu barijeru. Reprezentacija se vratila nakon poraza od Slovenije u prvom kolu rezultatom 2:1 na svom terenu i osigurala nezaboravnu pobjedu nad Danskom od 3:2. Tada su Kazahstanci pobijedili San Marino sa 3:0, što znači da u ovo kolo ulaze sa drugog mjesta grupe H.

SLOVENIJA - DANSKA (PONEDJELJAK, 20.45), DVOJKA 1,95

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Slovenija je u posljednjoj utakmici kvalifikacija za EURO 2024. izgubila od Finske 2:0. Iako je prije toga Zmajček imao dugu seriju bez neuspjeha u osam utakmica, u kojima su samo tri puta remizirali. U ostalim utakmicama kvalifikacija za Evropsko prvenstvo Slovenci su pobijedili Kazahstan 2:1 i San Marino 2:0. Sada je ekipa Matjaža Keka na četvrtom mjestu na tabeli. Ali imaju šest bodova, isto kao i tri tima iznad. Danska je samo jedna od reprezentacija koje nakon tri kola imaju i šest bodova. Reprezentacija je izgubila bodove samo u utakmici sa Kazahstanom (2:3), dok je u ostalima pobijedila Finsku (3:1) i Sjevernu Irsku (1:0).

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi