Prati Zmajeve uz Mozzart u Carlsberg Beer Gardenu

Najbolja fan zona u gradu

Prati Zmajeve uz Mozzart u Carlsberg Beer Gardenu

Sponzorski tekst

Sve je spremno za sutrašnju utakmicu Zmajeva protiv Luksemburga gdje ćemo napasti prve bodove u grupi, i očekivati uvjerljivu pobjedu. Kao i do sada Mozzart u Carlsberg Beer Gardenu na Vilsonovom šetalištu je organizovao gledanje ove utakmice, tako da će atmosfera biti vrhunska, sa mnogo iznenađenja i poklona.

Rezervišite svoje mjesto na vrijeme, okupite društvo, pripremite dlanove i vidimo se sutra u Carlsberg Beer Gardenu – najjačoj fan zoni u gradu!

Pored praćenja utakmice, Mozzart je obezbjedio nagrade za sve navijače i sudjelovanje u nagradnoj igri tokom utakmice. Spremna su i besplatna pića, Mozzart promo paketi i još mnogo toga.

Vidimo se na Vilsu!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti