Izgleda da je i Keylor Navas pronašao novi klub

Višak u PSG-u

Izgleda da je i Keylor Navas pronašao novi klub

A. Čaušević

Odlukom da Gianluigi Donnarumma bude broj 1 u novoj sezoni Keyloru Navasu je jasno da mora tražiti novi klub.

Prema izvještajima italijanskih medija za Navasa je interes pokazao Napoli nakon što je David Ospina napustio klub sa juga Apenina.

Napoli je nedavno produžio ugovor sa Alexom Meretom, ali opet želi zvučno i provjereno ime među stativama.

Ospina je otišao nakon što mu je istekao ugovor, a dovođenje Navas bi sigurno predstavljalo veliko pojačanje za Napolitance.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Golman iz Kostarike je iza sebe imao sasvim solidnu sezonu. Kada kod bi imao priliku pokazao bi svoju neupitnu klasu.

Međutim, čini se i da je Navas sit cijele situacije na Parku prinčeva te želi da brani redovno pogotovo jer ga čeka Svjetsko prvenstvo.

Top Komentari

sportskenovosti
Da je kojim slučajem englez ili njemac,itd, nikad rezerva nebi bio,a ovako Kostarika slab marketing pa ga sikinirali gdje je god bio,čovjek klasa gdje god je branio najbolji bio samo sto su drugi zvučnija imena ali opet ih lik na klupu zacementirao po sezonu dvije
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi