Klopp bi uskoro mogao napustiti Liverpool, a već se zna ko će biti njegova zamjena

Njemački stručnjak želi odmoriti od svega

Klopp bi uskoro mogao napustiti Liverpool, a već se zna ko će biti njegova zamjena

E. Čaušević

Nakon što je Liverpool prošle godine osvojio Ligu prvaka trener ovog tima Jurgen Klopp priznao je da je još jedini cilj da ovaj klubu konačno postane prvak Engleske.

Liverpool nije uspio da osvoji Premiership već 30 godina, a navijači ovog kluba se nadaju da će se to prokletstvo završiti konačno ove sezone koju su Redsi počeli na fantastičan način.

Njemački stručnjak je prije nekoliko mjeseci priznao da će vjerovatno napustiti Redse kada mu istekne ugovor 2022. godine, te da će uzeti barem godinu dana pauze.

Navijači Liverpoola sigurno bi voljeli vidjeti Kloppa na klupi ovog tima još godinama, ali je on poručio da ima sve manje energije za ovaj itekako stresan posao. Kloppov jedini cilj je još osvajanje Premiershipa i nakon toga sigurno da bi mogao mirno na zasluženi odmor.

U Liverpoolu se već lagano spremaju za takav ishod i razmišljaju ko bi mogao zamijeniti Kloppa. Engleski mediji smatraju da će Redsi za novog trenera dovesti legendu ovog kluba Stevena Gerrarda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Gerrard je trenutno trener Rangersa i sigurno da u tom klubu može dobiti određeno iskustvo kako bi napravio veliki iskorak i ispunio svoj san, a to je da trenira klub u kojem je proveo gotovo cijelu karijeru.

Engleski mediji su sigurni da će Gerrard biti trener Redsa nakon što Klopp napusti klub, a jedina nepoznanica još uvijek je da li će Klopp otići na kraju ugovora ili postoji šansa da to uradi i ranije.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Barselona ako pozove, ide on na ljeto odmah, mozda i Psg, Real , Bajern...
1 0
dadopd
Ima ugovor sto ce u Barsi tamo se pita Mesi a u Realu Perez.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi