Klopp pronašao krivca za loš učinak Nuneza: Samo neka se ne poredi s njim

Trener Liverpoola vrlo iskren

Klopp pronašao krivca za loš učinak Nuneza: Samo neka se ne poredi s njim

E. Ganibegović

Jurgen Klopp, trener Liverpoola, opet je govorio o Darwinu Nunezu.

Urugvajac je stigao na Anfield ljetos i nema zavidnu statistiku, za razliku od Erlinga Haalanda koji već piše historiju u Manchester Cityju.

Na press konferenciji prije utakmice s Manchester Cityjem, Klopp je kritikovao svoju momčad jer Nunezu nije dala dovoljno prilika za postizanje pogotka, kao što to rade aktualni prvaci s Haalandom.

"Dopustite mi da vam kažem jednu stvar. Mislim da bi Darwin Nunez zabio nekoliko golova više ove sezone da je igrao za Manchester City.

Moramo poboljšati našu igru i češće ga stavljati u situacije za postizanje pogotka. Nije trenutak da se uspoređuje s Erlingom Haalandom.

Nadam se da ne razmišlja o tome. Ne vidim ovo. Želimo se riješiti trenutne situacije i to je jedina stvar koja nas trenutno brine", rekao je Klopp, prenosi talkSPORT.

Inače, sutra se od 17:30 Liverpool i Manchester City, odnosno Nunez i Haaland, sastaju u derbiju engleske Premier lige.

Podsjetimo, Nunez je nedavno priznao da Jurgena Kloppa ništa ne razumije kada ovaj govori u svlačionici.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Istina je. Iskreno ništa ne razumijem tokom timskih govora koje daje Klopp. Kada on završi moram da pitam saigrače šta je rekao", izjavio je Nunez.

Ostaje da vidimo da li će u narednom periodu Nunez početi igrati kako se od njega očekuje i isplatiti novac koji je uložen u njegovo dovođenje.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realno01
E cuj porede Nuneza i Halanda.
0 1
Klicko
Pa kakav Nunez bolan hahaha bolje da su vratili iaga aspasa iz celte
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi