Kolašinac bi u januaru mogao u Italiju, žele ga dva kluba

Izvještava ugledni Sky Sports

Kolašinac bi u januaru mogao u Italiju, žele ga dva kluba

Admin Čaušević

S obzirom da je povrijeđen moglo bi se desiti da Sead Kolašinac više ne odigra niti jedan meč u dresu Arsenala. 

Ugledni Sky Sports izvještava da se Kolašinac našao na radaru klubova koji su već godinama u vrhu Serije A, tačnije Napolija i Rome.

Od dolaska Gennara Gatussa Kolašinac se našao na radaru Napolija i klub sa juga Italije je prvi kandidat za dovođenje bh. reprezentativca.

Za 26-godišnjaka je zainteresovana i Roma. Stameni defanzivac bi trebao biti zamjena za Aleksandra Kolarova kojem na kraju sezone ističe ugovor.

Kolašinac je na Emirate stigao kao slobodan igrač, preostale su mu još dvije i pol godine ugovora i njegovom prodajom Topnici će ostvariti finansijsku dobit.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ove sezone bivši fudbaler Schalkea 04 je upisao 14 nastupa, bio je standardan kod Unaija Emeryja, a tek ostaje da se vidi da li će biti isti slučaj i kod Mikaela Artete.

Kolašinac je trenutno van stroja. Protiv Manchester Cityja je povrijedio desni skočni zglob i njegov povratak na teren se očekuje sredinom januara.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

PRAVIGAZIJA
Ko ostane neka UGASI SVJETLO..
1 3
Mele
Roma ce da igra sa 2 lijeva beka, Kolasinac i Kolarov....balkanski duo ce da razara..tenk i traktor u tandemu.... ali na igricama samo..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi