Koliko može FK Olimpik: Vukovi sa Otoke nikad kvalitetniji i opasniji!

Selimović na slatkim mukama pred nastavak sezone

Koliko može FK Olimpik: Vukovi sa Otoke nikad kvalitetniji i opasniji!

Samir Mlaćo, foto: S. Bošković

Nogometaši Olimpika danas su odradili novi trening u Hrasnici protiv Famosa, dok će sutra trenirati na svojoj Otoci.

Vukovi djeluje zaista respektabilno, Esad Selimović u kadru ima veliki broj nogometaša sa premijerligškim iskustvom.

Zeba, Bandović, Jusić, Radovac, Sadiković, Osmanović, Handžić, Hiroš, Uzelac, Stojanović, Pandža, Pehar, Milović i ostali sigurno imaju mjesto u svakoj premijerligaškoj ekipi, no na Otoci trenutno ne razmišljaju o tome ko bi gdje mogao igrati.

Njihove misle usmjerene su nastavku sezone i borbi sa FK Velež za titulu prvaka. Rođeni imaju sedam bodova, ali daleko od toga da je utrka završena. U Olimpiku vjeruju da se Velež mora 'okliznuti', uz to da Rođene dočekuje na Otoci.

Trenera Selimovića svakako raduje da sve igrače ima na raspolaganju, ali početnih jedanaest za duel sa NK Vitez nije još uvijek poznato. Jedno je sigurno, Olimpik ima mnogo kvalitetniju momčad u odnosu na prvi dio sezone, te će Selimović biti na slatkim mukama pri sastavljanju početnog sastava.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Svakako da će mali problem za Olimpik predstavljati što Vitez dobro ne poznaju, s obzirom na velike promjene u igračkom kadru tog tima, ali i trenerskoj.

Duel Olimpika i Viteza igra se u nedjelju na stadiona Otoka sa početkom u 15 sati.

Top Komentari

Damče
Ne može bez sudijske pomoći i penala . Sve isto na otoci ( lakrdija)
1 0
nemozetako
Bez zajebavanja i bez omalovazavanja bilo koga. Dva pitanja za navijace Olimpika. Da li vi mislite da ste u stanju da pobjedite svih 15 tekmi do kraja, tj. da necete ni jednog boda prosuti? I da li mislite da je vasa titula ako pobjedite Veleza na Otoci? Nije provokacija, nego ozbiljno pitam, bas me interesuju odgovori.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi