Kontroverzni De Laurentiis prekrižio sedmoricu s porukom: "Sve ću vas otpustiti"

Rasprodaja pod Vezuvom

Kontroverzni De Laurentiis prekrižio sedmoricu s porukom: "Sve ću vas otpustiti"

Admin Čaušević

Napoli prolazi kroz najveću krizu u nekoliko posljednjih godina. Svađa na relaciji igrači-rukovodstvo još uvijek nije završena. 

Zbog odluke da samovoljno prekinu karantin Aurelio De Laurentiis se još uvijek nije smirio. Kontoverzni predsjednik se nalazi u Los Angelesu i već ima planove za budućnost.

Italijanski mediji pišu da je De Laurentiis s jasnom porukom "sve ću vas otpustiti" prekrižio sedmoricu igrača koji su inače nosioci igre ekipe ispod Vezuva.

Odlaskom iz kluba će biti "kažnjeni" vođe pobune Dries Mertens, Jose Callejon, Allan, Kalidou Koulibaly, Faouzi Ghoulam i Elseid Hysaj.

Mertensu i Callejonu ugovor ističe na kraju sezone i bit će prodati već u januaru jer su ranije odbili produženje saradnje. Belgijanac ima ponuda iz Kine, prije svih Daliana Yifanga.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Allan također želi otići, ali teško da će neko ponuditi 90 miliona eura kao PSG tokom ljeta jer je brazilskom veznjaku vrijednost prepolovljena.

De Laurentiis će po nižoj cijeni morati prodati i dva zaštitna simbola ekipe Insignea i Koulibalyja jer su odnosi između njih značajno narušeni.

Top Komentari

BobPaisley
...foluska,mafijas hoce da rasproda igrace.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi