Vođa pobune Napolija na meti lopova
EPA

Napeto u Napulju

Vođa pobune Napolija na meti lopova

Brazilski fudbaler Allan, koji je označen kao vođa pobune Napolija, našao se na meti pljačkaša.

Mediji u Italiji prethodnih dana pisali su kako je upravo Allan jedan od tih zbog kojih je nastao haos u Napoliju, a već sinoć je proživio pravu dramu u vlastitom domu.

Nepoznati počinioci su na Allanovoj kući razbili prozore i potom ušli u nju kako bi opljačkali sef, no otišli su s vrlo malim plijenom, budući da su ignorisali mnogo stvari poput torbe vrijedne 10.000 eura.

U Italiji strahuju da je ovaj slučaj zapravo 'odmazda' prema Allenu, što je posebno zatrašujuća pomisao ako se uzme u obzir da je njegova supruga trudna i da u kući žive još njihovo dvoje djece.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Allan će definitivno na zimu završiti na transfer-listi, a kažnjena će biti još i dvojica senatora Dries Mertens i Jose Callejon kojima neće biti produženi ugovori, dok bi Lorenzo Insigne trebao ostati bez kapitenske trake.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi