Novi kiks Napolija

Sve teža situacija na San Paolo stadionu

Novi kiks Napolija

Navijači Napolija ponovo su nezadovoljni napustili stadion San Paolo jer su ih njihovi izabranici razočarali. 

Ekipa koju s klupe predvodi trener Carlo Ancelotti odigrala je samo 0:0 protiv Genove u okviru 12. kola italijanske Serije A i na taj način potvrdila da se nalazi u krizi.

Napolitanci za pobjedu ne znaju već četiri utakmice pa su se alarmi već upalili na stadionu San Paolo. Dobro je poznato da od nedavno sijevaju varnice na relaciji predsjednik Aurelio De Laurentiis - igrači kluba, pa ovaj remi svakako nije odgovarao ekipi ni u kojem smislu.

Ancelotti je na teren poslao ono najbolje što ima pa su u napadu bili Mertens i Lozano, sa strana Insigne i Callejon, ali niko od njih nije bio raspoložen pa je meč završen bez golova.

Napoli nakon ovog meča ima 19 osvojenih bodova i nalazi se na 7. poziciji, dok je Genova sada 17. sa devet bodova.

U narednom kolu Napoli gostuje kod Milana, a Genova kod SPAL-a.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Italijanska Serija A, 12. kolo:

Napoli - Genova 0:0

Top Komentari

Dobojlija
Sta god radili ,sto god kukali ,nece biti prvaci
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi