Konyaspor uzeo bod Fenerbahčeu, Milošević asistent

Turska liga, 22. kolo:

Konyaspor uzeo bod Fenerbahčeu, Milošević asistent

Današnji program 22. kola turske Superlige zaključen je utakmicom između Fenerbahčea i Konyaspora.

Fenerbahče taman kada napravi korak unaprijed, uslijede dva koraka unazad, a takav je bio i meč protiv Konyaspora u kojem je slavni klub od 33. minute imao igrača više, no na kraju nije uspio osvojiti više od jednog boda (1:1).

Iako je Konyaspor zbog isključena Jahovića veći dio susreta proveo s igračem manje, na kraju je prvi poveo. U 36. minuti Konyasporu je vodstvo donio Fofana kojem je asistirao bh. reprezentativac Deni Milošević, ali domaćin je ipak uspio da prije kraja poluvremena izjednači golom Jailsona kojem je asistirao Dirar.

U drugom dijelu utakmice Fenerbahče je dominirao, mogao je i do sva tri boda poslije datog gola, ali je isti poništen zbog nedozvoljene pozicije.

Deni Milošević je igru napustio u samom finišu utakmice, dok je drugi bh. nogometaš u redovima Konyaspora Amir Hadžiahmetović bio na klupi.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi